Снимки от официалната премиера на „Приказки с Мира“

Беше приказно. Прекрасно! Имаше сини бради (истински!), отрязани глави (не истински!), малки и големи принцеси, танцуващи русалки, магически отвари, „отровни“ ябълки, песни, танци и разбира се приказки!

А, и торта!

Огромно благодаря на всички замесени в това прекрасно събитие и на всички, които дойдохте в този горещ юлски ден да ме подкрепите и да празнувате с мен!!!

Благодаря на прекрасните момичета Десислава Василева и Barzakova Elena от Idea PR & Advertising, които са виновниците за цялата ни организация, на нашите домакини от Kino Cabana, на Надежда Димитрова Червенкова и нейния екип, които пренесоха магията на приказките в реалността благодарение на прекрасните декори, които сътвориха!

Благодаря на безумно талантливите Кирило Москотов и Veselin Polonov от Head Hunters Barbershop Sofia, които забавляваха и радваха мъжката аудитория със завидните си бръснарски умения.

Благодаря на Teodor Koichinov, който дари цялото това събитие с невероятното си чувство за хумор и настроение, на Petya Sl и Ilin Papazyan – Ninio, които ни зарадваха с прекрасните си гласове на сцената, на танцьорите от DivaDance и на всички останали, които положиха толкова много усилия това събитие да се състои и да бъде толкова оригинално и забавно!

И накрая, но не на последно място благодаря на моя партньор в живота и в работата Anton Belev, без който нищо от това нямаше да бъде реалност! Благодаря ти, че ме подкрепяш, вдъхновяваш и ми се връзваш на лудостта!

Благодаря и на всички, които дойдохте! За мен наистина значи много! Благодаря!