„Приказки с Мира“ вече и в книжарници CIELA Books

Безкрайно щастлива съм да споделя прекрасната новина, че вече можете да се сдобиете с вашето копие на моята първа книга „Приказки с Мира“ и в книжарници CIELA Books. Може да поръчате книгата онлайн, както и да я намерите във физическите книжарници на Ciela Books и Knigomania. Пълен списък с книжарниците на Ciela може да намерите ето тук.

„Приказки с Мира“ предоставя алтернативен прочит на класическите приказки, като запазва оригиналния сюжет, но развива в дълбочина героите. Запознава ни с техните желания, страхове и мисли и ни позволява буквално да влезем под кожата им. Премахва бариерата между приказното и човешкото и използва емпатията като средство, което ни помага не само да четем за любимите ни приказни герои, а да изживеем историите им с тях.

В това издание ще разкрием какво стои зад метафората на приказките и ще погледнем вълшебните истории през призмата на човешките взаимоотношения с цел да открием един приказен свят, пълен не само с чудати създания и замъци, но и с емоции и копнежи.